Камини

Изработуваме камини на пелет и дрва со моќност од 30-70 kw за загревање на простор од 100м2 – 500м2. Димензиите се: широчина 1300 мм, длабочина 700 мм, висина 1200 мм (од задната страна) Минимум потребен простор од 2м².

Камини на дрва

Камини на пелети