Метални сталажи

Металарт е компанија бр 1 во производство, проектирање и изведба на широк спектар на метална галантерија. Постоиме од 1999 година. Доказ за успешната работа е долгогодишната соработка со: WRIGLEY, NESTLE, COCA-COLA, COLGATE, HIPP, NIVEA, HARIBO, ARGETA, NELT, ZITO LUKS и многу други. Повеќе информации можете да видите на www.metalart.com.mk

Argeta - Сараево
Argeta snack
Colgate - Љубљана
Colgate
Franck кафе
Haribo impuls
Haribo
Mars
MOTUL сталажа
Nelt old spice DU
Nelt old spice
Nescafé
Nestlé plexi
Nivea MDF
Frutek
Palmolive
Tommy
Wrigley display
Wrigley - Дубаи
Wrigley's Hubba Bubba - Албанија
Wrigley - Косово
Wrigley - Нигерија